Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Regisztráljon most az Árukeresőre!

Regisztráljon MOST az Árukeresőre! Minden nálunk üzemeltetett webáruház 10.000 forint plusz feltöltést kap az Árukeresőn, amennyiben most regisztrál!

Rendszerünkből azonnal, automatikusan tud árlistát küldeni az Árukereső felé, részt vehet a Megbízható Bolt Programban.

Csatlakozom!

Az Árukeresőről

ÁrukeresőAz Árukereső.hu Magyarország piacvezető ár-, és termék összehasonlító oldala, amely több mint 10 éves e-kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik. Szolgáltatásunkkal jelenleg három országban vagyunk jelen (Magyarország, Románia és Bulgária).

Oldalunknak havi szinten 3,4 millió egyedi látogatója van, akik jelenleg 1 700 webáruház, 5 450 000 új terméke közül választhatják ki a számukra legkedvezőbb ajánlatot. (2015. január)

Büszkék vagyunk arra, hogy a hazai e-kereskedelmi piacon egyedülálló módon, nálunk található meg a legszélesebb termékkínálat egy helyen.

Célunk, hogy szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével és kiegészítő szolgáltatásaink révén fokozzuk a vásárlási élményt és megkönnyítsük a döntéshozatalt, ezzel népszerűsítve a gazdaságos és környezetbarát internetes vásárlást. Üzleti modellünk lényege, hogy Partnereink részére olyan minőségi forgalmat biztosítunk, mely a lehető legjobb arányban konvertálódik vásárlássá a céloldalakon.

Csatlakozzon rendszerünkhöz, érje el költséghatékonyan célközönségét és növelje online bevételeit egész évben!