Elfelejtett jelszó
 

Dokumentáció

Webáruház kialakításának lépései

1. Regisztráció, majd a regisztráció aktiválása a leírtak szerint.

2. A megjelenő "webáruház adatok" oldalon adja meg a webáruház nevét. Nagyon fontos, hogy itt mit választ, mert az itt megadott nevet a későbbiekben nem változtathatja meg. Célszerű olyan nevet választania, amely utal az árusítani kívánt termékekre. Pl. borbolt, szamitogep, takarmany, stb.

A webáruház url címe az itt megadott névtől függ. Ha például itt "szamitogep"-et ad meg, áruháza címe www.szamitogep.superwebaruhaz.hu lesz.
(De használhatja saját domain nevét is).

Adja meg a cégére vonatkozó információkat, úgy mint az adószám, cégbíróság, stb.

3. Általános beállítások. A webáruház » általános beállítások menüpont alatt válassza ki az "Áruház megjelenése" listából a kívánt designt, adja meg a kapcsolat e-mailt és telefonszámot (amennyiben azok eltérnek a regisztráció során megadottaktól), az áruház leírását és a kulcsszavakat. Az általános beállításokról bővebben itt olvashat.

4. Szállítási módok beállítása. Állítsa be a szállítási módokat a webáruház » szállítási módok menüpont alatt. Bővebben.

5. Mielőtt nekilátna a kategóriastruktúra kialakításának érdemes átgondolni, hogyan tudná rendszerezni árucikkeit, milyen csoportokra lenne a legcélszerűbb bontani a készletet. A jó tervezés a jó webáruház alapfeltétele.

6. Kategóriák kialakítása. Bővebben itt.

7. Árucikkek feltöltése. Bővebben itt.

8. Egyéb beállítások elvégzése: modulok, partnerek.

9. Gratulálunk, elkészült a webáruháza! Ideje nekilátni, hogy látogatókat, vevőket is szerezzen!