Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Szeptemberi fejlesztéseink

Sajnos véget ért a nyár, de ez a webáruház tulajoknak általában jó hír. Az ősz beköszöntével gyakrabban jönnek a megrendelések, több a bevétel és hamarosan indul a karácsonyi szezon is (nem viccelünk, Magyarországon a webes kereskedelemben kb. október közepétől tart a karácsonyi szezon, innentől szaporodnak meg a kimondottan karácsonyi bevásárlással kapcsolatba hozható rendelések).

De lássuk, milyen fejlesztésekkel bővült rendszerünk szeptember elején:

Rendelések értékelése

A felhasználók eddig az egyes termékeket tudták értékelni, mától lehetőségük van arra, hogy az egész rendelési folyamatot értékeljék. Az így kapott vásárlói értékelések pontértéke és maguk az értékelések is megjeleníthetőek a honlapon. Hogy ez pontosan hogy működik a http://www.superwebaruhaz.hu/docs/rendeles-ertekelesek linken olvasható.

Beépülők

Van már más honlapja, webáruháza? Építse be beépíthető modulunkat, hogy még több megrendelőt és még előkelőbb google helyezést szerezzen! Részletek: http://www.superwebaruhaz.hu/docs/beepulok

Értesítések a fejlesztésekről

Webáruház tulajdonosaink emailben is értesítést kapnak legújabb fejlesztéseinkről. Természetesen ez a lehetőség kikapcsolható az admin oldalon a beállítások menüpont alatt.

Továbbra is ajánljuk, hogy lájkolják facebook oldalunkat, hogy azonnal értesüljenek minden apróságról, érdekességről is: https://www.facebook.com/superwebaruhaz