Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Áprilisi fejlesztési csomag

Termék SEO:

A keresőoptimalizálás (SEO) finomhangolásra fogékony tulajdonosok ezentúl termékeikhez saját oldalcímet és meta leírást adhatnak meg. Amennyiben nem adják meg ezeket az új adatokat, a régi automatikus (és egyébként sikeres) cím és meta generálás marad érvényben. A meta kulcsszavak (keywords) megadására azért nincs lehetőség, mert ez a tulajdonság mára elavult, nem használja egyetlen komoly kereső sem.

Akciós termékek:

Az akciós termékek modult is átírtuk. Az új működés a következő: az akciósnak jelölt termékek közül a modul véletlenszerűen jelenít meg 10-et. A 10 megjelenített terméket pedig figyelemfelkeltő animációval cserélgeti az akciós modulban.

Interaktív segítség:

Áprilisi fejlesztési csomagunkban említendő még, hogy új webáruházat nyitó ügyfeleink lépésről lépésre kialakított, interaktív segítséget kapnak az áruház feltöltéséhez, testreszabásához, élesítéséhez.

Reklámmentes webáruházakban elérhető fejlesztéseink

A reklámmentességre előfizető felhasználóink extra fejlesztéseinket is igénybe vehetik, ezek:

Tartalom modulok:

Az oldalon ezentúl elhelyezhető három egyedi tartalom modul, melyeknek tetszőleges címet és tetszőleges HTML tartalmat lehet megadni. Ezekben a modulokban rugalmasságuknál fogva gyakorlatilag bármit megjeleníthetünk a vásárlók felé.

Gyártók modul:

Termékeinket a modul használatával nem csak kategóriák, hanem gyártók szerint is megjeleníthetjük az áruházban. Ez nemcsak felhasználói szempontból hasznos, hanem keresőoptimalizáltság szempontjából is, hisz sok vásárló kimondottan gyártóra keres, pl.: “Siemens vasaló”. Ezekre a keresésekre a modul használatával erősödni fog az áruház keresőpozíciója.

Hírlevél feliratkozás:

Ebben a modulban a felhasználó email címét megadva feliratkozthat a hírlevél listára. Az itt feliratkozók email címe is bekerül a felhasználók menüpont alatt letölthető hírlevél listába.