Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Nagy őszi fejlesztéseink

Ezúttal is jó hírekkel szolgálhatunk a webáruház tulajdonosokank; ismét tovább fejlődtünk, több szempontból is új szintre léptünk.

Legfontosabb újításunk, hogy rendszerünkben teljesen nyelvesített (angol) webáruházak is létrehozhatók, szabadon választott pénznemmel (Euro, GBP, USD). Az ilyen webáruházak teljes mértékben alkalmasak az angol nyelvű célközönség kiszolgálására. A német fordítás is hamarosan elkészül!

A termékeknél beállíthatóak lettek a raktárkészlet státuszok: rendelhető, rendelésre, előrendelhető, készlethiány. A státuszok beállításával nem csak a vásárolók korrektebb tájékoztatása, hanem a Google megjelenés felé is tesz egy lépést, hiszen áruházainkban bevezettük a mikroformátumok használatát.

A nyitólapot teheti még színesebbé, ha bizonyos termékeket újdonságként jelöl meg. Ezek a termékek egy látványos lapozón, a főoldalon jelennek meg, ha minimum három ilyen tételt megjelöl.

Bizonyára sokaknak okoz örömet, hogy a felvihető tartalmi oldalak számát 20-ra emeletük. Ahhoz, hogy ennyi menüpont el is férjen, a tartalmi oldalak főmenü-almenü rendszerbe rendezhetőek. A vásárlói oldalon ez lenyíló menüként jelenik meg.

Új megjelenési sablonokat is készítettünk (barna, cián, pink), valamint a háttérkép mellett a háttérszínt is beállíthatóvá tettük, hogy még többféle, még egyedibb megjelenést alakíthassanak ki a tulajdonosok.

Többek jelezték, hogy az admin felület hamar “kidobja” őket, gyorsan lejár a bejelentkezés. Ezt kiküszöböltük egy “jegyezzen meg” opcióval. Ha belépéskor bejelöli ezt a lehetőséget, az adott gépen bejelentkezve marad adminisztrátorként.