Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Néhány fontos változás

Adatvédelmi Tájékoztató

Számunkra az egyik legfontosabb dolog az, hogy webáruházainkban minden lehetőséget megadjunk arra, hogy azok törvényesen, minden szabálynak megfelelően működjenek.

Emiatt webshopjainkban bevezetésre került az a módosítás, hogy tartalmi oldalaitok közül egyet „Adatvédelmi tájékoztató” címkével lássatok el (Hasonlóan a webshop ÁSZF-jéhez).

Az Adatvédelmi tájékoztató kijelölését az admin oldalon a tartalmi oldalak adminisztrációja alatt végezhetitek el.

Azért is nagyon fontos ez a művelet, mert amíg nincs egy webáruházban ilyen tájékoztató, nem jeleníthető meg a hírlevélre feliratkozás modul sem.

Az adatvédelmi tájékoztató elkészítéséhez rövid összefoglalót találhattok blogunkon

Kedvezmények és az ingyenes szállítási módok

Többen jeleztétek a következő problémát: a vásárló kiválaszt egy olyan szállítási módot, amely x összeg felett ingyenes. Ezután felhasznál egy kuponkódot, amivel a vásárlása összege a szállítási mód ingyenességi küszöbe alá esik, tehát a kedvezményes árra már nem járna neki az ingyenes szállítás.

A kassza folyamatot átalakítottuk úgy, hogy ez a továbbiakban ne így működjön. Ha valamilyen kedvezmény miatt az ingyenes szállítási küszöb alá esik a kosár összértéke, a felhasználó üzenetet kap, majd újra szállítási módot kell választania.

Nagyobb felbontású képek

Mind mobileszközökön, mind pc-ken egyre nő, javul a kijelzők felbontása. Ezzel összhangban a feltölthető kategória és termékképek felbontását megnöveltük.

A változtatás következtében az újonnan feltöltött képek már mindenhol szebbek, jobb felbontásúak lesznek.

Akciós árucikkek külön oldalon

Az oldalsávban elhelyezkedő akciós modulban mindig csak néhány akciós árucikk látszik. Az akciós modul aljára egy linket helyeztünk el, ahonnan az összes aktuális akció elérhető, kategóriaszerű felsorolásban.

Nagyon jó ötlet, ha ezt az akciós oldalt belinkeljük pl. főoldali kiemelt bannerről is, így webáruházunk látogatói egyből elérhetik az akciós termékeket felsorakoztató oldalunkat.