Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Rendelések automatikus lezárása

Sokszor előfordul, hogy egy-egy rendelést visszaigazolunk, postázottra vagy összecsomagoltra állítunk, de később, miután az adásvétel lezajlott, elfelejtjük azt teljesítettre állítani. A vásárlók a rendeléseket viszont csak "teljesített" státusz után értékelhetik, így ezek után az adásvételek után visszajelzést sem kap webáruházunk.

Ezért bevezettük azt az újításunkat, hogy a "visszaigazolt", "postázott/átadott" vagy "összecsomagolt" státuszra állított rendelések a státusz legutóbbi átállításától számított X. nap után automatikusan "teljesítettre" állítódnak.

Azt, hogy hány nap után (alapértelmezetten 14 nap) történjen meg az automatikus lezárás, a webáruház » általános beállítások » működés fül alatt a "Nyitott rendelések lezárása" opció alatt állíthatjuk be.

Reményeink szerint ezzel az újdonsággal még kényelmesebbé tesszük a rendszer használatát és a vásárlók részéről is még több pozitív visszajelzést fognak kapni webáruházaink.

Ha nem szeretnénk, hogy automatikusan teljesítettre állítódjanak régi rendeléseink, állítsuk be ezt az admin felületen november 10-ig. A rendszer november 10-től kezdi meg az automatikus lezárásokat az admin felületen beállított értékeknek megfelelően.