Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Szeptemberi újdonságok

Biztosan észrevettétek, hogy az utóbbi időben több kisebb-nagyobb fejlesztést hajtottunk végre az admin oldalon és a webáruházakon is.

Megpróbáljuk csokorba szedni ezek közül a fejlesztések közül a fontosabbakat. A fejlesztések a prémium címkefelhő modul kivételével ingyen webáruházainkban mind elérhetők.

Korábban megtekintett termékek

A webáruházban a felhasználók egy-egy termék megtekintése után fix alsó sávban látják korábban megtekintett termékeiket és egyetlen kattintással visszatérhetnek azok adatlapjára. Nem csak a felhasználói élményt, hanem a látogatásonkénti oldalmegtekintések számát is növeli kis mértékben ez az új funkció.

Postapont opciók

Egy-egy postapontos szállítási módnál ezentúl meghatározható, hogy az Postákra, MOL kutakra vagy csomag automatákra vonatkozik.

Google Adwords konverziókövetés

Adwords felhasználóknak kötelező! Lehetőség van az admin felületen megadni Google Adwords kampányunk konverziós kódját. Ezzel lekövethetjük, hogy egy-egy Adwords hirdetés hogy teljesít, melyik hirdetésünkből születik megrendelés. Egy-egy Adwordsről érkező megkeresés mennyibe kerül nekünk, összeségében megéri-e a hirdetés.

Facebook remarketing kód

Ha hirdet a Facebookon, nagyon fontos, hogy élni tudjon a remarketing kínálta előnyökkel. A beépíthető remarketing kód használatával pontosan célzott hirdetésekkel érheti el közönségét.

Címkefelhő modul

Egy prémium modullal is bővítettük a reklámmentes webáruházakra vonatkozó kínálatunkat. A címkefelhő modul segítségével látványosan kiemelheti az oldalán leggyakrabban keresett kifejezéseket (akár automatikusan, akár manuálisan is megadhatja ezeket a szavakat). A szavakra kattintva a felhasználók közvetlenül a megfelelő találati oldalra jutnak.

A modul nem csak az oldalmegtekintések számát növeli, de keresőoptimalizálás szempontjából is hatékony.