Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Tavaszi fejlesztések

Tavaszi fejlesztések

Örömmel értesítjük az áruházak tulajdonosait, hogy rendszerünk újabb hasznos funkciókkal bővült.

Minimálisan és maximálisan rendelhető mennyiségek

Az új fejlesztéseknek köszönhetően minden termékhez külön-külön megadható, hogy minimálisan vagy maximálisan hány egységnyi rendelhető belőle egyszerre. Ez elsősorban a kis értékű, jellemzően nagy mennyiségben rendelt árucikkek esetében (pl. csavarok, gombok) lehet hasznos.

Bing webmester eszközök

Napjainkban megfigyelhető trend, hogy a Google mögött a Microsoft keresője, a Bing is egyre több felhasználót vonz. Regisztrálják áruházukat ebbe a keresőbe is az alábbi linken:

http://www.bing.com/toolbox/submit-site-url

Amennyiben használni kívánják a Bing Webmester Eszközeit, erre is lehetőségük nyílik. A regisztráció során az oldal tulajdonjogát a Webáruház > Általános beállítások fül alatt tudják igazolni, a “msvalidate meta kód:” mező kitöltésével. Ha ezt a mezőt kitöltik, a webáruházuk forráskódjában megjelenik a következő sor:

<meta name="msvalidate.01" content="MEGADOTT_KOD" />

Tegye áruháza megjelenését még egyedibbé!

Ezentúl nemcsak saját fejlécképet, hanem saját hátteret is feltölthet, mint azt demo áruházunkban is láthatja. A feltölthető képre vonatkozik néhány elvárás és ajánlás, ezért segítségképpen elkészítettünk egy psd fájt, amit a megfelelő képszerkesztővel átszerkesztve elkészíthetik saját hátterüket is. Természetesen ez csak ajánlás, nem kötelező ebből az állományból kiindulni.