Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Tavaszi fejlesztések 2016

Az idei tavaszi fejlesztési csomagunkat néhány napja aktiváltuk. Facebook oldalunk lájkolói már értesülhettek ezekről az újdonságokról és a szemfülesebbek az admin felületen is kiszúrhatták egynémelyiket, de itt az ideje, hogy csokorba szedve is felsoroljuk, mi-minden fejlődött, változott a rendszerben.

Új rendelési státusz: törölve

Többen kérték, hogy legyen a rendeléseknél egy ilyen státusz is, így felvettük a rendszerbe.

Készletkezelés

Sokak régi kérését valósítottuk meg azzal, hogy készletkezelési funkciót is a webshopba építettünk. Bővebben a webáruház készletkezeléséről itt olvashat.

Clearadmin

A Clearadmin számlázóját rengetegen használják az országban. A két rendszer közötti kommunikáció megvalósításával a számlázás villámgyorsan, kényelmesen történhet. Egy kattintással letöltheti rendeléseit a webáruházból a Clearadminba és már készülhetnek is a számlák. Bővebben a Clearadmin webáruházba integrálásáról itt találhat információkat.

Válaszlevelek

Vásárlóinak a webáruház különböző leveleket küld ki, pl. regisztrációról, elfelejtett jelszóról és a legfontosabbról, a rendelésekről. Előfordul, hogy a vásárlók nem a megadott kapcsolati email címére írnak, hanem közvetlenül ezekre a levelekre válaszolnak.Új fejlesztésünknek köszönhetően ezeket a leveleket is megkapják a webshop üzemeltetők a beállított email címükre.

Biztonságos rendelési kódok

A webáruház > általános beállítások fül alatt kapcsolható be ez az opció. (Figyelem! Ha egyszer egy áruházban bekapcsolásra kerül, visszakapcsolni nem lehet.)

De mire jó ez, miről van szó?

A hagyományos rendelési kódokban szerepel a dátum és egy sorszám is. A sorszám azt jelöli, hogy az adott webáruházban hanyadik volt az adott megrendelés. Ez egy nagyon áttekinthető forma, viszont sajnos előfordul hogy egy-egy webáruház konkurenciája “trükkös” módszerhez folyamodik. Naponta lead egy hamis rendelést, pusztán azért, hogy megnézze, két leadott rendelése között mennyi a különbség és ebből megtudja, hogy az adott időszakban hány rendelést adtak le a webáruházban, azaz kikövetkezteti a forgalmat. Ezt a visszaélési lehetőséget küszöböli ki a biztonságos rendelési kódok használata úgy, hogy a lineárisan növekvő sorszám helyét egyedi véletlen szám veszi át.