Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Webshop fejlesztések 2017

Rengeteg apróságot korrigáltunk annak érdekében, hogy mind az admin felület, mind a publikus bolt oldalak is megfejeljenek a 2017-es technikai követelményeknek. Ezeknek a módosításoknak a hatására a rendszer számos ponton gyorsabb, hatékonyabb lett.

Reszponzív (mobil barát) admin felület

Az első és legfontosabb újításunk az, hogy az admin felület is reszponzív, azaz a mobil eszközök méretéhez igazodó lett. A webáruházak adminisztrációja így nagyon kényelmesen elvégezhető mobil eszközökről is, akár nyaralás közben, akár a kanapén lustálkodva.

Emiatt gyakorlatilag az egész admin felületet újra felépítettük (a régi megjelenés megtartása mellett), így asztali gépen is kényelmesebb, letisztultabb felhasználói élményt kapnak felhasználóink.

SEO PLUS

Az alap és automatikus SEO beállításokkal szép sikereket érhetnek el webáruházaink a Google találati listáján. Viszont, ha egy webshop már beindult, szükség lehet a keresőoptimalizálás finomhangolására a nyitólapon, a kategória és termékoldalakon.

Ezekkel az apró beállításokkal előzhetjük meg a konkurenciát és növelhetjük jelentősen webáruházunk forgalmát.

Jó hírünk, hogy ezt a fejlesztésünket minden előfizetőnk automatikusan megkapta.

Mielőtt nekifognánk a SEO PLUS beállítások használatának, mindenképp olvassuk el figyelmesen a dokumentációban az erre vonatkozó részt.

Ajánló program

Az ajánló program nem egy technikai jellegű fejlesztés, hanem egy új lehetőség! Ha elégedett webáruház szolgáltatásunkkal, ajánlja ismerőseinek. Ha az Ön ajánlása nyomán előfizetnek nálunk (minimum 10.000 Ft értékben), az Ön egyenlegén 5.000 Ft értékű feltöltést írunk jóvá.

Nincsenek korlátok, ha több ügyfelet hoz nekünk, többször kapja meg az ajándékot.

Naturasoft

Nagy számú rendelés esetén rengeteg időnk elmehet a számlázásra és a készletnyilvántartásra. A Naturasoft programjaival mind a számlázást, mind a készletkezelést egyszerűen megoldhatjuk.

Új fejlesztésünknek köszönhetően webáruházaink összeköthetőek a Naturasoft programjaival. A rendelések exportálhatóak a számlázáshoz, a készletadatok pedig visszatölthetőek az áruházba.

Kattintson ide a részletekért!

Készletkezelés

A készletkezelésben új opciót vezettünk be. A „készlet levonása rendelésnél” alapértelmezésben minden készletkezelést használó webáruházunknál be van kapcsolva. Viszont létezhetnek olyan esetek, amikor készletet kezelünk, de erre még sincs szükségünk (pl.: külső programból frissül a készletünk automatikusan). Ilyenkor kapcsoljuk ki ezt az opciót és rendelésnél nem fog levonódni a termékkészletből a megrendelt mennyiség.