Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Szuper fejlesztések!

Zopim Chat

Sajnos a Skype - a webáruházak szempontjából - nem jó irányba ment el, megszüntették a lehetőségét annak, hogy “élőben” látszódjon mikor aktív és mikor nem az ügyfélszolgálat. Többek között ezért is döntöttünk úgy, hogy a Skype mellett integráljuk a világ egyik vezető online ügyfélszolgálati rendszerét a Zopim-ot áruházainkba. A Zopim nagy előnye még a Skype-al szemben az, hogy a felhasználónak semmilyen programot nem kell telepítenie a gépére, azonnal kapcsolatba léphet Önnel a webáruházon keresztül.

Részletek a Zopim Chat webáruházba építéséről »


Kapcsolódó termékek


Gyakran előfordul, hogy termékeink szorosan kapcsolódnak egymáshoz a webáruházban. Például egy telefon a hozzá tartozó tokhoz vagy akkumulátor töltőhöz. Új fejlesztésünknek köszönhetően ezek a termékek összerendelhetőek, így a vásárló megrendelheti a kiegészítőket is.


Kapcsolódó termékek a webáruházban »


Hűségkártya program


Szeretne több visszatérő vevőt, törzsvásárlókat? Itt a megoldás! A hűségpont rendszer bekapcsolásával vásárlói minden sikeres rendelés után az Ön által meghatározott mennyiségben hűségpontokat kapnak. Ezeket a pontokat későbbi vásárlásaik során felhasználhatják. Ez komoly motivációt jelent az ismételt vásárlásra, a webáruházba visszatérésre.


Hogyan indíthat hűségprogramot a webáruházban? »


Bankkártyás fizetés a webáruházban


Igen, már ez is lehetséges! A bankkártyás fizetést a Barionon keresztül valósítjuk meg, így nem szükséges semmilyen banknál külön folyószámlát nyitnia és a költségek is rendkívül kedvezőek.


Bankkártyás fizetés beállítása »