Elfelejtett jelszó
Híreink
 

Új év, új fejlesztések

Idei első nagy fejlesztési csomagunkban a szokásos apró hibajavítások, frissítések, ráncfelvarrások között három nagyobb fejlesztést végeztünk el. Lássuk őket szépen sorban!

Elsőként: 2016-tól újra elérhető Facebook webáruház alkalmazásunk. A fejlesztés révén be tudják építeni webshopjukat vállalkozásuk Facebook oldalába, további erősítve a közösségi oldalon jelenlétüket. A modul ingyenes webáruházainkban is elérhető!

Az akciós árak kezelése is megváltozott. Ha kívánják, termékenként beállíthatják az akció kezdeti és lejárati dátumát. Ezáltal nemcsak a fogyasztóvédelem elvárásainak felelnek meg maximálisan, de egy korlátozott ideig érvényes akcióval vevőiket is jobban motiválják a vásárlásra.

Ha megadnak az akciónak végdátumot, a beállított időpont után automatikusan törlődik az akció a termékről. De mi van, ha automatikusan hosszabbítani szeretnénk ezeket az akciókat lejáratkor és nem akarjuk egyesével újra megadni a lejárati dátumokat? Erre is van lehetőség! A webáruház beállításai között megadható, hogy akció lejárata esetén automatikusan hány nappal hosszabbodjon az.

Végül jöjjön egy prémium funkció: ajándék a vásárlóknak. Ez a funkció minden eddiginél jobban motiválhatja a vevőiket a nagyobb összértékű rendelések leadására. Sávonként megadhatják, hogy bizonyos összegű rendelés felett milyen termékek közül választhat a vevő ajándékot magának.

Erről a fejlesztésről itt bővebb információkat talál.