Hogyan működik a Fürgefutár?

A Fürgefutár egy olyan szolgáltatás, melyen keresztül összehasonlíthatjuk a futárszolgálatok árait. Emellett ezek az árak rendszerint igen kedvezőek is, mind háztól-házig, mind csomagpontra történő szállítás esetén is.

Webáruház rendszerünk a Fürgefutárhoz API kapcsolaton keresztül csatlakozik, így megrendeléseink adatai alapján azonnal kérhetünk árajánlatokat a különböző futárszolgálatoktól. Ráadásul, ha valamely ajánlat elnyerte tetszésünket, a webshop adminisztrációs felületén maradva egy kattintással meg is rendelhetjük a szállítást.

Fürgefutár csomagfeladás webáruházban

Szükséges beállítások

Elsőként szükségünk van egy Fürgefutár.hu regisztrációra.

Ezután be kell állítanunk a webshop adminisztrációs felületén a szükséges adatokat. A Fürgefutárra vonatkozó beállításokat a webáruház / Fürgefutár beállítások menüpont alatt végezhetjük el.

Fürgefutár beállítások

Árajánlatok lekérése

Ha mindent megfelelően beállítottunk, rendeléseink részletes adatlapján megjelenik a Fürgefutár fül. Itt a rendelésünk adatait láthatjuk, szükség esetén szerkeszthetjük (pl. súly, csomag mérete.) Ezután az „Ajánlatok lekérése” gombra kattintva megkaphatjuk a Fürgefutártól a különböző futárszolgálatok ajánlatait.

Fürgefutár ajánlatok lekérése

Fürgefutár ajánlatok listája

Szállítás megrendelése

Ha megtaláltuk a számunkra megfelelő szállítót, adjuk meg a felvétel dátumát és kattintsunk a megrendelés gombra. Ezután visszajelzést kapunk, ha a rendelésünk sikeresen átkerült a Fürgefutárhoz (így a futárszolgálat rendszerébe is.)

A Fürgefutár API csak reklámmentes webáruházainkban aktiválható, egyszeri aktiválási díj (19 900 Ft) ellenében.