Bankkártyás fizetés - Barion

prémium funkció, csak reklámmentes csomagokban!

Rendszerünkben bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

Mi szükséges hozzá?

Nincs semmi egyébre szükség, mint egy Barion fiókra. A Barion egy Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett szolgáltatás. Használatával egyszerűn és olcsón fogadhat bankkártyás fizetéseket.

Fiókot a barion.com oldalon hozhat létre.

Bankkártyás fizetés

Szükséges beállítások

1) Miután regisztrált a Barionra, létre kell hoznia ott egy boltot: Bal oldalon a funkciók menüponton belül a bolt kezelése menüpontot kell kiválasztani. Ezután kattintson a Bolt létrehozása gombra.

2) Nagyon fontos, hogy a képen látható mezőket helyesen töltsük ki. A bolt URL-je mindig az Ön saját webáruházának a címe. A visszahívási és visszatérési url pedig ez kiegészítve a "barion/callback" illetve a "barion" résszel, a képen látható módon.

Barion bolt létrehozása

3) Ezután a Barion ellenőrzi az Ön által megadott adatokat és ha azok helyesek, rövidesen emailben visszaigazolást kap a bolt létrejöttéről.

4) A superwebáruházon ezután a webáruház » általános beállítások » integráció fül alatt a "Barion titkos azonosító" mezőben adjuk meg boltunk titkos azonosítóját.
Lépjünk be a Barionba, majd a bal oldalon a funkciók menüponton belül a bolt kezelése menüpontot kell kiválasztani. Itt látjuk korábban létrehozott boltunk adatait. Kattintsunk a részletek gombra és másoljuk ki a titkos azonosítót.

Barion titkos azonosító

5) Ezután nincs más dolgunk, mint a Superwebáruházon azoknál a szállítási módoknál, ahol lehetővé szeretnénk tenni a bankkártyás fizetést, kapcsoljuk be a megfelelő opciót.

6) A Barionra fel kell tölteni egy minimális összeget, amiből a kártya tranzakció díját le tudják vonni!

Gyakori kérdések a bankkártyás fizetéssel és Barionnal kapcsolatban

A Barion oldalán részletes választ kaphat minden felmerülő kérdésére.