A Borgun SecurePay bankkártyás fizetés webáruházakban

A SecurePay egy olyan fizetési oldal, amelyen keresztül a kereskedők biztonságos formában fogadhatnak bankkártyás fizetéseket.

Borgun bankkártyás fizetés

A Borgun SecurePay bekötésének folyamata

Először természetesen a kereskedőnek kell szerződést kötnie a bankkártyás fizetés szolgáltatójával (B-Payment Zrt.). Minden szükséges információ ezzel kapcsolatban megtalálható a https://b-payment.com/hu/ oldalon.

Szerződéskötés után, ha megkaptuk a kereskedői azonosítót, nekiláthatunk a fizetési mód beállításának a Superwebáruház adminisztrációs felületén.

A Borgun SecurePay beépítése a Superwebáruházba

  1. Az admin oldalon a szolgáltatás / extra szolgáltatások menüpontban rendeljük meg a Borgun bankkártyás fizetés szolgáltatást.
  2. A webáruház / Borgun beállítások menüpontot nyissuk meg.
  3. A megjelenő űrlapon adjuk meg a kereskedői azonosító, a fizetési átjáró azonosító és a titkos kód értékeket (Ezeket az értékeket szerződéskötéskor kapjuk a Borguntól).
  4. Ezután csupán annyi dolgunk maradt, hogy azoknál a szállítási módoknál, ahol engedélyezni szeretnénk a SecurePay fizetést, kapcsoljuk be azt. Ezt a webáruház / szállítási módok menüpontja alatt tudjuk megtenni.

A Borgun bankkártyás fizetés integrációja reklámmentes áruházainkban egyszeri aktiválási díj (21 900 Ft) ellenében használható.