Együtt vásárolt termékek

prémium funkció, csak reklámmentes csomagokban!

Avagy "mások ezeket vásárolták a termékkel együtt"

Korábban már többször írtunk webáruház blogunkban arról, hogy egy webshopban nem csak arra kell törekednünk, hogy minél többször rendeljenek, hanem arra is, hogy minél nagyobb értékben. Tehát célunk az átlagos megrendelési érték növelése.

Arról is írtunk korábban, hogy milyen módszerekkel érhetjük el webshopunkban a kosár értékének növelését (pl. Upselling és Cross-selling) és ezekre gyakorlati példát is mutattunk. És láttuk, hogy jó megoldás a kapcsolódó termékek vagy a hasonló termékek feltüntetése a termék adatlapján.

Viszont létezik egy, a fentieknél is hatékonyabb módszer egyéb termékek felajánlására!

Ha webáruházunkban van már kellő számú megrendelés, láthatjuk, hogy egy adott termékünk mellé mit, miket szoktak megrendelni még vásárlóink. Alig létezhet annál okosabb termékajánló, mint amit ennek az adatnak a felhasználásával készíthetünk.

Ha bekapcsoltuk a funkciót, de egy terméknél nem jelennek meg együtt vásárolt árucikkek a webáruházban, annak az oka az, hogy nem volt még elegendő vásárlás az adott termékre vonatkozóan a szükséges adatok kinyeréséhez.
Mások ezeket a termékeket vásárolták meg ezzel az árucikkel együtt

Adminisztráció

Az együtt vásárolt termékek megjelenítéséhez elegendő az admin felületen a webáruház » általános beállítások » prémium funkciók fül alatt bekapcsolni az "Együtt vásárolt termékek megjelenítése" opciót.