Nemzetközi webáruház

A nemzetközi működésre vonatkozó beállításokat a Webáruház » Általános beállítások » Nemzetköziség fül alatt találja

A nemzetközi működésre vonatkozó beállítások elsősorban azon áruházakat érintik, melynek célközönsége döntően nem magyar nyelvű.

Ha elsősorban magyar nyelvű látogatói vannak...

A nemzetköziségre vonatkozó beállításokat hagyja alapértelmezetten. (Pénznem: Forint, alapértelmezett ország: Magyarország, Webáruház nyelve: magyar, Nyelv választó megjelenítése: ki)

Termékeit, tartalmait minden esetben magyarul töltse fel, az árakat forintban adja meg.

Ha elsősorban magyar nyelvű látogatói vannak, de előfordul néhány idegen nyelvű vevő...

Gondolja végig valóban reálisak-e a külföldi megrendelések, tud-e esetleges megrendelés esetén külföldre postázni? Megéri-e a vevőnek, megéri-e Önnek? Milyen valószínűség van egy-egy külföldi (nem magyar anyanyelvű) látogatóra?

Ha a fenti válaszok arra mutatnak, hogy előfordulhatnak idegen nyelvű vásárlók, a következőképpen állítsa be a webáruházat:

A nemzetköziségre vonatkozó beállításokat hagyja alapértelmezetten. (Pénznem: Forint, alapértelmezett ország: Magyarország, Webáruház nyelve: magyar, Nyelv választó megjelenítése: be)

Termékeit, tartalmait minden esetben magyarul töltse fel, az árakat forintban adja meg.

Elsősorban egy adott idegen nyelvet beszélő vásárlókat céloz az áruháza...

A webáruház teljes nyelvesítése egyelőre magyar, angol és német nyelven érhető el.

Ezt a megoldást elsősorban akkor ajánljuk, ha az Ön vállalkozása pl. Angliában működik és angol vevőknek kíván értékesíteni.

A nemzetköziségre vonatkozó beállításokat hagyja alapértelmezetten. (Pénznem: British Pound, alapértelmezett ország: United Kingdom, Webáruház nyelve: angol, Nyelv választó megjelenítése: ki)

Termékeit, tartalmait minden esetben azon a nyelven (jelen esetben angolul) töltse fel, amelyet a “webáruház nyelve” opció alatt kiválasztott. A termékek, szállítás árait mindig abban a pénznemben töltse fel, amelyet a pénznem opció alatt kiválasztott.