Elfelejtett jelszó
 

Dokumentáció

Partnerek

Fontos dolog, hogy oldalára sok link mutasson, egyrészt a linkeken potenciális vásárlók érkezhetnek, másrészt a több oldalára mutató link előkelőbb helyezést eredményez a keresők találati listáján. Linkekre sokszor linkcserén keresztül tehet szert. Ilyenkor a partner, akivel linket cserél, joggal várhatja el, hogy Ön is elhelyezze oldalán a partner lapjára mutató linket. Erre szolgál a Tartalom » Partnerek menüpont alatt található felület.

Új partner felvitele

A Tartalom » Partnerek menüpont alatt kattintson a bal felső sarokban látható "Új partner" feliratú gombra. Az űrlapon a következő adatokat adhatja meg:

Név:
A partner oldal neve. Ha nem tartozik banner-kép a partnerhez, akkor az oldalon ez a név jelenik meg. Ha a felhasználó az oldalon erre a névre kattint, a partner oldalra kerül.
Partner honlap url címe:
A hivatkozott honlap url címe. Pl.: http://www.index.hu
Partner honlap címke:
Ha a felhasználó az egér kurzort a banner vagy ennek hiányában a partner neve felé viszi, apró szövegbuborékban az itt megadott szöveg jelenik meg a link felett. Általában az adott link alatt fellelhető tartalmat magyarázza néhány szóban: Pl.: Friss hírek a világ minden tájáról.

Partner módosítása

A már felvitt partner adatokat utólag is módosíthatja. Kattintson a bal oldali listában a módosítani kívánt partner nevére. Az űrlapon megváltoztathatja az adatokat, majd kattintson az alattuk látható "mentés" feliratú gombra.

Partner törlése

Kattintson a törölni kívánt partnerhez tartozó törlés (x) ikonra.

Vigye fel a partner adatait a fentebb ismertetett módon, majd válassza ki a partnert a bal oldali listából. Az űrlapon a banner feltöltése mezőben feltöltheti a kívánt képet.

A képet jpeg formátumban töltse fel, lehetőleg 180x70 pixeles méretben. Azért célszerű pontosan ebben a méretben feltöltenie a képet, mert a rendszer automatikusan erre a méretre igazítja a képet, így ha a feltöltött kép eltér ettől a mérettől, a feltöltött banner torz lehet.

Bővebben a képekkel kapcsolatos kérdésekről ide kattintva talál információkat.