Elfelejtett jelszó
 

Dokumentáció

Tartalmi oldalak

A webáruházban szerepelhetnek tartalmi oldalak, mint például leírás az áruházról, elérhetőségek, kedvcsináló a termékekhez, specifikációk, stb. A rendszerben ilyen oldalak létrehozására is lehetősége van!

Új tartalmi oldal kialakítása

Bejelentkezés után kattintson a "tartalom" menüpontra, majd a bal felső sarokban látható "Új tartalom felvitele gombra". A jobb oldalon látható űrlapon adja meg a tartalom címét (ez a cím fog megjelenni a webáruház főmenüjében - ha a felhasználó erre kattint akkor éri el a tartalmi oldalt) a "Cím:" mezőben.

Magát az oldal tartalmát a "Tartalom:" mezőbe írva viheti fel. Miután a címet és a tartalmat kitöltötte, kattintson a "mentés" gombra.

Tartalmi oldal módosítása

A bal oldalon látható listában láthatja a felvitt tartalmi oldalakat. Kattintson a listában a módosítani kívánt oldal címére, majd az űrlapon tetszése szerint módosítsa az adatokat. A változások érvényesítéséhez kattintson a "mentés" feliratú gombra.

Almenük létrehozása

Amennyiben almenüpontot szeretne kialakítani, kapcsolja be az almenü opciót a tartalom szerkesztésénél. Ezután kiválaszthatja, hogy mely főmenüpont alatt jelenjen meg az almenüpont.

Sorrend módosítása

A tartalmi oldalak a sorrend mezőben megadott érték szerint kerülnek rendezésre, a kisebbtől a nagyobb irányába (1, 2, 3, 4, 5, stb.)

ÁSZF?

Ha az adott tartalmi oldal az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek), kapcsolja be ezt az opciót. Ezt az oldalt kell elfogadnia regisztráció / megrendelés előtt a vevőnek. Ez az oldal PDF formátumban le is tölthető a felhasználók számára.

Tartalmi oldal törlése

A bal oldalon látható listában kattintson a törölni kívánt tartalmi oldalhoz tartozó törlés (x) ikonra.

Tartalmi oldal publikáltságának megváltoztatása

A bal oldalon látható listában kattintson a tartalmi oldalhoz tartozó publikáltság megváltoztatása (pipa) ikonra. Ha az oldal publikált volt, akkor nem lesz publikált és viszont. (A nem publikált tartalmi oldalakat a webáruház látogatói nem látják.)

Hogyan töltsek fel képet? Hogyan szúrok be linket? Útmutató a tartalmi oldalak szerkesztéséhez ».