Webshop tartalmi oldalainak kialakítása

A webáruházban szerepelhetnek tartalmi oldalak, mint például leírás az áruházról, elérhetőségek, ÁSZF stb. A rendszerben ilyen oldalak létrehozására is lehetősége van a "Tartalom » Tartalmi oldalak" menü alatt.

Új tartalmi oldal kialakítása

Bejelentkezés után kattintson a "tartalom" menüpontra, majd a bal felső sarokban látható "Új tartalom felvitele gombra". A jobb oldalon látható űrlapon adja meg a tartalom címét (ez a cím fog megjelenni a webáruház főmenüjében - ha a felhasználó erre kattint akkor éri el a tartalmi oldalt) a "Cím:" mezőben.

Magát az oldal tartalmát a "Tartalom:" mezőbe írva viheti fel. Miután a címet és a tartalmat kitöltötte, kattintson a "mentés" gombra.

Megjelenés

A tartalmi oldalakra mutató linkek az oldal felső részén látható Főmenüben és / vagy a Lábléc menüben is megjelenhetnek. A láblécben az almenüpontok nem jelennek meg.

Tartalmi oldal módosítása

A bal oldalon látható listában láthatja a felvitt tartalmi oldalakat. Kattintson a listában a módosítani kívánt oldal címére, majd az űrlapon tetszése szerint módosítsa az adatokat. A változások érvényesítéséhez kattintson a "mentés" feliratú gombra.

Almenük létrehozása

Amennyiben almenüpontot szeretne kialakítani, kapcsolja be az almenü opciót a tartalom szerkesztésénél. Ezután kiválaszthatja, hogy mely főmenüpont alatt jelenjen meg az almenüpont.

Sorrend módosítása

A tartalmi oldalak a sorrend mezőben megadott érték szerint kerülnek rendezésre, a kisebbtől a nagyobb irányába (1, 2, 3, 4, 5, stb.)

Speciális oldal (ÁSZF vagy Adatkezelési Tájékoztató)?

A "Speciális oldal" opció használatával jelezheti, hogy egy tartalmi oldal ÁSZF vagy Adatkezelési Tájékoztató. Erre azért van szükség, mert regisztrációnál (vagy vásárlásnál) ezeket el kell fogadnia a felhasználónak.

Tartalmi oldal törlése

A bal oldalon látható listában kattintson a törölni kívánt tartalmi oldalhoz tartozó törlés ikonra.

Hogyan töltsek fel képet? Hogyan szúrok be linket? Útmutató a tartalmi oldalak szerkesztéséhez ».