Mi az Utánvét Ellenőr?

Az Utánvét Ellenőr használatával le tudja ellenőrizni megrendelői megbízhatóságát, mielőtt csomagot adna fel számukra. Így megkímélheti magát a felesleges postaköltségtől.

A vásárló a rendelési folyamat egy pontján megadja az e-mail címét. Az email cím alapján az Utánvét Ellenőr megállapítja, hogy a vásárló milyen “reputációval” rendelkezik.

Az Utánvét Ellenőr néhány mutatószámot küld vissza, melyet a bekötött webshopok korábbi visszajelzései alapján számol. Így láthatjuk, a megrendelő hány korábbi megrendeléséből hányat vett át / nem vett át.

Utánvét Ellenőr összekötése webáruházzal

Szükséges beállítások

Ha a modul aktív a webáruházában, a vonatkozó beállításokat a webáruház » Utánvét Ellenőr beállítások menüpontban végezheti el.

A nyilvános és privát kulcsokat az Utánvét Ellenőr oldalán találhatja meg, miután létrehozta és beállította a forrást.

Utánvét ellenőr beállítások

Megrendelő ellenőrzése

Megrendeléseink szerkesztésénél, a szállítás fül alatt megjelenik az Utánvét Ellenőr lekérdező felülete. A "Megrendelő reputációjának lekérdezése" gombra kattintva kérhetjük le a felhasználóról meglévő adatokat az Utánvét Ellenőr rendszeréből.

Utánvét Ellenőr lekérdezés

A felhasználó előélete alapján visszakapjuk azokat az értékeket, amelyek alapján mérlegelhetjük a szállítási kockázatokat.

Utánvét Ellenőr megbízható vásárló

Utánvét Ellenőr megbízhatatlan vásárló

Visszajelzések küldése

Amikor egy rendelést a webáruházában teljesítettnek jelöl, a rendszer automatikusan elküldi a sikeres jelzést az Utánvét Ellenőr felé. Ha a megrendelést "Megrendelő nem vett át" állapotba helyez, negatív visszajelzés történik.

Gyakori kérdések az Utánvét Ellenőrrel kapcsolatban

Adatkezelési szempontból milyen teendőim vannak?
Az Utánvét Ellenőr oldalán minden szükséges információt megtalál az adatkezeléssel kapcsolatos kérdésekről. Részletek.
Utánvét Ellenőr kérdések

Az Utánvét Ellenőr integrációja csak reklámmentes webáruházainkban aktiválható, egyszeri aktiválási díj (14 900 Ft) ellenében.