Szupererő a webáruházának!

Ma már nem működhet sikeresen egy webáruház sem marketingtevékenység nélkül, hiszen túl nagy a zaj, meg kell különböztetnünk magunkat, ki kell emelkednünk a versenytársak közül.

Ha az Ön számára idegen az online marketing világa, de mindenképpen szüksége lenne egy segítő kézre a webshopjához, akkor itt, házon belül is tudunk segíteni a megoldásban!

Webshop marketing

Miben tudunk segíteni?

Marketingtervezés

Komplett és átfogó online marketing stratégia tervezése és kivitelezése különböző célokra szabva.

Google hirdetések, statisztikák beállítása

A Google online kereskedelemhez kapcsolódó szolgáltatásainak beállítása és rendszeres felügyelete.

Elemzés és konverzióoptimalizálás

A webshop egyes adatainak, mérőszámainak értelmezése, ezek alapján fejlesztési javaslatot készítése.

Digitális ügyfélélmény optimalizálása

Megnézzük, hogy vásárlóként milyen élmény az Ön webáruházában vásárolni – és elmondjuk a tapasztalatainkat, javaslatokat teszünk az élmény növelésére.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Röviden és tömören segítünk olyan egyedi szöveges tartalmakat készíteni, melynek következtében a Google hamarabb megtalálja és előrébb sorolja az Ön webshopját.

Fizetős hirdetések beállítása

Legyen az Facebook vagy Google, mi minden hirdetésfajtát ismerünk, segítünk minél pontosabban célozni és nagyobb forgalmat generálni – mindezt költséghatékonyabban.

Social media tartalmak készítése, időzítése

Ha gondban van vele, hogy hogyan tartsa mindig naprakészen a vállalkozása kapcsolódó közösségimédia felületeit, mi tippeket adunk, de akár gondozást is vállalunk.

E-mail marketing

Megtervezzük, elkészítjük és el is küldjük az Ön hírlevelét; értékeljük az eredményeket és javaslatokat adunk a továbbiakhoz.