Naturasoft integráció a webáruházban

Ha aktiváltuk a Naturasoft használatát a webáruházunkban, a vonatkozó beállításokat a „Webáruház” menüpont „Naturasoft beállítások” almenüjében érhetjük el.

A Naturasoft programjával a webáruház kétirányú kapcsolatban állhat.

Rendelések exportja a webshopból a számlázóba

A rendelések adatai letölthetőek a webáruházból, ezekből számlákat tud készíteni a Naturasoft programja.

Ahhoz, hogy megkapjuk a rendeléseket tartalmazó link címét, először el kell mentenünk a beállításokat (ilyenkor nem kötelező az FTP adatok megadása.). A beállítások első elmentése után megkapjuk azt az URL-t, ahonnan a rendeléseink exportálhatóak lesznek a számlázóba.

Ha nem akarjuk mindig az összes friss rendelésünket átadni, az „Ilyen státuszú rendelések átadása:” opció alatt kiválaszthatunk egy státuszt (pl. összekészített/csomagolható). Ebben az esetben csak azok a rendelések kerülnek exportálásra, melyek ebben a státuszban vannak.

Naturasoft számlázó webáruházban

Árukészlet importja a számlázóból a webáruházba

Ebben az esetben készletünket a Naturasoftban tartjuk nyilván és ezt adjuk át a webshopnak.

A készletinformációkat a Naturasoft egy FTP fiókba tudja feltölteni, tehát a funkció használatához szükségünk lesz egy saját FTP tárhelyre. Ha a erre rendben felkerülnek a készlet adatok, nekiláthatunk a superwebaruhaz felületén is a megfelelő beállításoknak.

Az FTP cím, felhasználónév és jelszó mellett meg kell adnunk a feltöltött fájl elérési útját (nevével együtt az FTP-n). Pl.:

/public/naturasoft-feladas-webaruhaz.csv

Az „FTP beállítások tesztelése” gomb használatával ellenőrizhetjük, hogy minden FTP-re vonatkozó értékünk megfelelő-e. Csak utána mentsük el a beállításokat, ha ezek rendben vannak, különben nem fog lefutni az árukészlet import.

Naturasoft készlet import a webáruházba

A Naturasoft integráció egyszeri aktiválási díj (19 900 Ft) ellenében használható.