Okos-Ügyvitel integráció a webáruházban

Ha Ön az Okos-Ügyvitelt vagy az Okos-Számla és Készletet használja készletkezelésre, számlázásra, egyszerűen összekötheti ezeket a programokat a Superwebáruház alatt üzemeltetett webshopjával.

A szinkronizálás során a webáruházban leadott megrendelések letöltésre kerülnek az Okos-Ügyvitelbe, a készlet adatok pedig visszatöltésre kerülnek a webshopba.

Rendelések exportja a webshopból

A Superwebáruházban leadott rendelések automatikusan letöltődnek az Okos-Ügyvitelbe, amelyekből ezután egyetlen kattintással számla készíthető, amely akár PDF-ként küldhető a vásárlónak (a nyitott megrendelések foglalt készletként jelennek meg a készletkimutatásokban).

Azt, hogy mely státuszban lévő rendelések kerüljenek átadásra, a Superwebáruház admin felületén lehet megadni azzal együtt, hogy a már letöltött rendelések milyen státuszba kerüljenek át.

Számla export a webáruházból

Árukészlet importja webáruházba

A készlet adatok nyilvántartásával a Superwebáruház aktuális raktárkészlete mindig szinkronban lesz az Okos-Ügyvitelben vezetett készlet adatokkal, ennek megfelelően az Okos-Ügyvitelbe rögzített beszerzési és értékesítési bizonylatok hatására a webshop mindig a valós raktárkészletet fogja mutatni a vásárlóknak

Készlet import a webáruházba
Az Okos-Ügyvitel a webshopba történő integrációért külön díjat számol fel. Kérjük megrendelés előtt lépjenek kapcsolatba velük! Okosugyvitel.hu »

Az Okos-Ügyvitel integráció egyszeri aktiválási díj (13 900 Ft) ellenében használható.