FONTOS TUDNIVALÓK: üzemeltető változás 2019. május 1-től

Szeretnénk tájékoztatni minden kedves webáruház-tulajdonosunkat, hogy 2019. május 1-től a superwebaruhaz.hu üzemeltetője az OnlineX Solutions Kft. lesz. Ez egyáltalán nem jelent tulajdonosbéli váltást, nagy örömünkre a vállalkozás növekedésének köszönhetően lett szükséges, hogy a továbbiakban KFT-ként vigyük tovább a webshop üzemeltetését.

Mit kell tegyünk a zavartalan működés érdekében?

ÁSZF és Adatkezelési Tájékoztató módosítása

A saját webáruházaitokban található ÁSZF-et és Adatkezelési Tájékoztatójukban  – mindenhol, ahol szerepel –  át kell írni Sztraczinszki István E.V., mint szolgálató adatait az Onlinex Solutions Kft adataira:

Onlinex Solutions Kft.
5600 Békéscsaba, Penza lakótelep 6. A.  / fszt. 1.
Adószám: 26701581-1-04
Cégjegyzékszám: 04-09-014868

Bankszámlaszám változás

2019. május 1-től minden, a webáruház üzemeltetéséhez kapcsolódó befizetést az új, Onlinex Solutions Kft. nevén szereplő bankszámlaszámra kérünk átutalni:

11600006-00000000-84083878

Nagyon fontos, hogy 2019. május 1-gyet követően CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az ide érkezett előfizetési díjakat és egyéb befizetéseket tudjuk figyelembe venni! Ha máshová érkezik pénz, azt sajnos nem áll módunkban beérkezettként elfogadni. Ezért kérjük, hogy erre fokozottan legyetek figyelemmel, és ha esetleg automatikus tranzakciók vannak beállítva, akkor időben módosítsátok az ott szereplő adatokat a megfelelőre.

Bízunk benne, hogy könnyedén sikerül átállítani az adatokat, és gördülékenyen folytathatjuk májusban is a közösen elkezdett munkánkat.

 

 

You may also like...

8 hozzászólás

  1. A kft-vé alakulással megszűnik a kisadózói státusz is? Nem lenne jó, ha május 1-től áfával növelt díjat kellene fizetnünk, pláne, hogy én is alanyi adómentes vagyok, tehát nem igényelhetek vissza áfát.

  2. Szűcs Tibor szerint:

    Most az egyenlegem utolsó havidíja 05.01-el fizetődik be, mert negyed évente fizettem eddig, akkor a még fennmaradó havidíj levonása jó májusban a régi számlára vagy újra be kellene fizetnem 05.01-el az új számlára?

    • István Sztraczinszki szerint:

      Kedves Tibor!

      Az eddigi egyenlege természetesen marad, ebből fogjuk levonni a havidíjat. Az új befizetéseket kell május 1-től az új számlára utalni.

  3. Nádasdi Sándor szerint:

    Gratulálok a fejlődéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.