Új fejlesztések webáruházainkban

A hosszú hétvégén sem tétlenkedtünk, élesítettük webáruházunk új verzióját számos új funkcióval és fejlesztéssel. Lássuk hát, mit hozott a húsvéti nyuszi ügyfeleinknek!

Átszerkeszthető nyitólap

Felhasználóink régi vágyát teljesítettük az átszerkeszthető nyitólappal. A nyitólap ezentúl az oldalsó hasábokhoz hasonlóan szabadon átszerkeszthető. A következő modulokat helyezhetitek el itt tetszőleges sorrendben:

  • Slider (kiemelt, váltakozó bannerek)
  • Hírek
  • Kategóriák
  • Egyedi HTML tartalmak
  • Újdonságok

A nyitólapot az admin oldalon a „modulok” menü alatt, a „nyitólap” fülre kattintva tudjátok szerkeszteni.

Kibővített újdonságok modul

A nyitólapi újdonságok modul új működési módot kapott. A modul szerkesztésénél (kis ceruza ikon) beállíthatjátok úgy a modult, hogy az újdonságokat több sorban jelenítse meg. Ezzel a működési móddal egyszerre több terméket jeleníthettek meg a nyitólapon.

Menthető kosarak

Menthető kosarak

Újabb nagyon fontos funkció érkezett a menthető kosarak formájában. Elsősorban azoknak az áruházaknak fontos ez, ahol a vásárlók jellemzően sok terméket rendelnek egy-egy rendelés során.

A vásárlóknak azért hasznos ez a funkció, mert akár több nap, hét elteltével is folytathatnak egy megkezdett kosár összeállítást, vagy ismétlődő rendelés esetén elegendő egyszer elmenteni a kosarukat és a későbbiekben visszatölthetik azt.

A menthető kosár az admin oldalon a modulok menüpont alatt kapcsolható be. Szerkesszük a kosár modul beállításait (kis ceruza ikon)  és itt engedélyezzük a kosár mentésének és visszatöltésének lehetőségét.

Borgun bankkártyás fizetés

Borgun fizetési mód

Rendszerünk újabb fizetési móddal, a Borgunnal is kompatibilis lett. Erről a biztonságos bankkártyás fizetési módról és használatáról bővebb infót találhattok a tudástárban.

Bejelentkezéshez (ill. regisztrációhoz) kötött tartalmi oldalak

Előfordulhat, hogy vannak olyan tartalmi oldalaitok amiket csak regisztrált és a rendszerbe bejelentkezett felhasználóknak kívántok megjeleníteni. Ha e

gy tartalmi oldalnál bekapcsoljátok a „bejelentkezés szükséges a megtekintéshez” opciót, akkor az adott oldalt csak a belépett felhasználók látják.

Egyéb módosítások, fejlesztések

Facebook Messenger SDK: A Facebook fejlesztései miatt nekünk is frissíteni kellett a Facebook Messenger integrációnkat, így a továbbiakban is gördülékenyen használhatjátok ezt az üzenetküldési platformot.

 Számlázz.hu díjbekérő: A számlázz.hu-n keresztül számlázó ügyfeleink ezentúl nem csak számlát, hanem díjbekérőt is létrehozhatnak felületünkön a rendeléseikből.

Felhasználó legutóbbi bejelentkezése:  Az admin oldalon a felhasználó adatlapját megnyitva ezentúl láthatjátok mikor jelentkezett be legutóbb a webáruházatokba.

Belső azonosító a kategóriákhoz: A kategóriáknak is megadhattok kereshető belső azonosítót.

Terméktulajdonságok: Elköszöntünk a nem túl barátságos „attribútumok” kifejezéstől, terméktulajdonságként találhatjátok meg a jövőben.

Kereshető tudástár: Rendszerünk folyamatosan fejlődik, nő, így egyre több anyag szaporodik fel a tudástárunkban is. Emiatt beépítettünk egy keresőt a tudástárba, hogy könnyedén megtaláljátok a választ minden kérdésetekre.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.