Black Friday ajánlatunk

2017. november 24-én mi is páratlan ajánlatot kínálunk a Black Fridayen!

Vissza nem térő alkalom lesz ez a nap a webáruházak fizetős funkciókkal történő  bővítésére!

Ha a webáruházatok valamelyik reklámmentes csomagban van, az alábbi fizetős funkciók közül bármelyik megvásárlása esetén másik kettőt ingyen adunk!

Black Friday akció a Superwebáruházban

 

Egyedi árak felhasználói csoportokhoz (eredeti ár: 18.900 Ft)

Az egyedi árak használatával minden egyes terméknek külön árat adhatunk meg, felhasználói csoportokhoz kötve – gyorsan és kényelmesen. Segítségével külön árakat állíthatunk be pl. törzsvásárlóink vagy viszonteladóink számára. Részletek a Tudástárban.

GLS csomagfeladás – API integráció (eredeti ár: 13.900 Ft)

Ha egy webáruházban sok megrendelés van, nagy terhet róhat az üzemeltetőre és munkatársaira a csomagcímkék nyomtatása, csomagok rögzítése a postázó programokban. Erre a problémára nyújt megoldást GLS API integrációnk, mellyel naponta több órányi munkától kímélhetjük meg magunkat. Részletek.

Clearadmin integráció (eredeti ár: 13.900 Ft)

A Clearadmin programját használja számlázásra? A Superwebaruhaz és a Clearadmin nagyon egyszerűen és kényelmesen használható együtt. A webáruházban leadott rendeléseket egyetlen kattintással letöltheti a számlázójába, majd a kapott adatokból rögtön el is készítheti a számlákat. Tudnivalók.

Naturasoft integráció (eredeti ár: 13.900 Ft)

A Naturasoft programja készletkezelésre és számlázásra is használható a Superwebáruházzal integrálva. A készletkezelőből az áruház át tudja emelni az adatokat. A rendelések adatait visszafelé, az áruház adja át a Naturasoftnak, ott pedig elkészíthető a számla. Részletek.

IP címek kitiltása a webshopból (eredeti ár: 13.900 Ft)

Sajnos előfordulhatnak olyan esetek, amikor valaki (pl. a konkurencia) rendszeresen hamis megrendeléseket ad le webáruházunkban, különböző valótlan adatok megadásával. A rendelés adatainál azt viszont mindig látjuk, hogy milyen IP címről került leadásra. Ezeket a címeket tilthatjuk pl. ki a modul használatával.

 

Ajánlatunk csak és kizárólag a 2017. november 24-i megrendelésekre vonatkozik, ezért egyenlegeteket érdemes lehet korábban feltölteni. A rendelés leadható az admin oldal Szolgáltatások / Extra szolgáltatások menüpontja alatt. (Elég egy terméket megrendelni, ezután kapcsolatba lépünk és egyeztetjük, hogy mi legyen a másik két kívánt szolgáltatás.)

 

 

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.