Kötelező honlap a vállalkozásoknak

A Magyar Nemzeti Bank február 28-án mutatta be 330 pontos versenyképességet javító javaslatcsomagját, melyben külön fejezetet szenteltek a hazai vállalkozások fejlesztésének.

A kis és középvállalkozások számára kidolgozott tervezet alapján az egyik, kiemelt fontosságú intézkedés a kötelező  vállalati honlap, ennek meglétéhez fogják ugyanis feltételként kötni a cégbejegyzést , illetve  a nyilvántartásban maradást (tehát a céges adószám meglétét).

Webáruház, mint saját honlap?

Ha egy kis-vagy középvállalkozásnak  kereskedelmi, tehát konkrét termékgyártási  és/vagy értékesítési  célja van, akkor bizony neki érdemes lesz mihamarabb a 2019-es igényeket teljes körűen kiszolgáló webshopot nyitni, mert amennyiben az önálló domain néven fut,  megléte egyúttal megfelel a kötelező vállalati honlap kritériumainak, tehát a webáruház mellé nem lesz szükséges külön weboldalt tárhellyel, szerverrel fenntartani.

Egy mai webshop már nem elég, ha esztétikus, sok termékinformációval feltöltött és gyors;  az online vásárlók bizony elvárják, hogy többféle fizetési és szállítási lehetőség közül választhassanak, hogy a termékeket mobilról is böngészhessék, vagy épp hogy tudjanak vásárlói értékeléseket olvasni és írni is.

Ha olyan online boltot szeretne vállalkozásának, ahol folyamatos fejlesztések mellett igazán egyedi és minden modern elvárásnak megfelelő felületen vásárolhassanak Öntől, akkor válassza az idén a 10. születésnapját ünneplő superwebaruhaz.hu-t , amely egy magyar tulajdonban lévő, jelenleg is több száz aktív webshopot üzemeltető szolgáltató. Próbálja ki a webáruházat most!

 

Ha nem árul semmit

Ha nem fizikai árut, hanem szolgáltatást, esetleg valamilyen komplexebb terméket értékesítene, akkor viszont jöhet a saját, profi szabott honlap!  De abból sem mindegy, hogy milyet készíttetünk, fontos hogy jól átlátható, gyors, a mai trendeknek megfelelő, mobilra optimalizált oldalunk legyen, ahol az először oda látogató ügyfél is elsőre eligazodik, és minden döntéshez szükséges információt megtalál.

Ha ilyen weboldalt szeretne cégének, mi az Onlinex.hu-t ajánljuk, ők ugyanis több éves tapasztalattal készítenek letisztult, egyedi és felhasználóbarát weboldalakat, legyen szó  bármilyen profilú kis-és középvállalkozásról.

 

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.