Új szolgáltatásunk: webáruház audit

Egyre gyakrabban kerestek meg minket azzal, hogy nézzük át, mit kellene tenni ahhoz, hogy egy webáruház sikeresen elinduljon, vagy ha már elindult, még több bevételt termeljen.

Mivel több száz webáruház működését követjük napi szinten és több, mint tíz éves rutinunk van az elektronikus kereskedelemben, szinte biztos, hogy látunk olyan dolgokat amin lehet és kell is javítani.  Gyakran előfordul, hogy ezekre – a számunkra egyértelmű – problémákra a webshopot üzemeltető vállalkozó nem is gondolt (ami nem is csoda, hiszen nem ez a szakmája).

Természetesen az igények eltérőek. Van ahol a keresőoptimalizáláson, van ahol a beállításokon kell változtatni. Emellett eltérő az is, hogy milyen költségvetésből gazdálkodik, milyen összeget kíván webáruházára fordítani az üzemeltető.

Az eltérő igények ellenére egy dolog közös: egy általános felmérést, auditot kell készítenünk a webáruházról. A felmérés során feltárjuk az esetlegesen előforduló, azonnal orvosolható problémákat, emellett javaslatot teszünk azokra a lépésekre, melyekkel a webshop forgalma  – és így bevétele – növelhető.

 

Megrendelés


A felmérés és javaslattétel költsége 19.900 Ft.* Megrendelés a contact@superwebaruhaz.hu címen, vagy webshopotok admin felületén a Szolgáltatás // Extra szolgáltatások menüpontban.

*Az ár a superwebaruhaz rendszerében üzemeltetett olyan webáruházakra vonatkozik, melyekben a leadott rendelések száma még nem érte el a 2000 alkalmat. Más esetekben a fenti email címen kérhetitek egyedi ajánlatunkat.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.