Nyár végi újdonságok

Nemrégiben élesítettük a legújabb frissítési csomagot webshop rendszerünkhöz. A színfalak mögött az adatbázisokat szerveztük át úgy, hogy azok gyorsabbak és rugalmasabbak legyenek ezzel megkönnyítve a későbbi fejlesztéseket. Emellett számos komoly újítást építettünk a rendszerbe, ezek listáját lentebb találjátok.

Szállítási díj

Kosárértéktől függő szállítási díjak

Legfontosabb mostani fejlesztésünk a szállítási módokat és díjakat érinti. A szállítási díjak ezen túl függhetnek a megrendelés összértékétől. Az árakat a szállítási módhoz sávosan lehet rögzíteni.

Pinterest - Instagram

Új közösségi linkek: Instagram, Pinterest

Többen kértétek, hogy a korábbi közösségi oldalakra mutató linkekhez hasonló formában legyenek megjeleníthetők ezek az oldalak is. Bővítettük a beállítások körét, így már ezeket az oldalaitokat is linkelhetitek esztétikus „social linkek” formájában.

Okosügyvitel integráció

Tömeges árucikk export-import fejlesztés

Az árucikkek tömeges exportjába és importjába három új mező került. Ezentúl a termékek másodlagos és harmadlagos kategóriáját, valamint publikáltságát is exportálhatjátok és importálhatjátok a webáruházba.

Kategóriák megjelenítése / elrejtése

Új fejlesztésünk révén a kategóriákat ideiglenesen ki-be kapcsolhatjátok (elrejthetitek). Ha egy kategóriát egy időre el akartok rejteni, ezentúl megtehetitek annak törlése nélkül is.

Okos-Ügyvitel integráció

Ha az Okos-Ügyvitelt vagy az Okos-Számla és Készletet használjátok készletkezelésre, számlázásra, egyszerűen összeköthetitek ezeket a programokat a Superwebáruház alatt üzemeltetett webshopotokkal.

A szinkronizálás során a webáruházban leadott megrendelések letöltésre kerülnek az Okos-Ügyvitelbe, a készlet adatok pedig visszatöltésre kerülnek a webshopba. (Az integrációról bővebben itt olvashattok.)

GLS API integráció

GLS API fejlesztés

A GLS API adat átadásunkat bővítettük úgy, hogy utánvét esetén átadjuk a rendelés azonosítót, mint „Utánvét hivatkozási számot”, ezzel megkönnyítve az adminisztrációt. (GLS API szolgáltatásunkról itt találhattok bővebb információkat.)

Számlázz.hu integráció

Számlázz.hu integráció fejlesztése

A számlázz.hu integráció használata esetén a rendszer ezentúl automatikusan felismeri az utánvétes szállítási módokat,így azt nem kell külön megadni a számla készítése során. (Számlázz.hu integráció szolgáltatásunkról itt találhattok bővebb információkat.)

Változó használata a válaszüzenet sablonokban

A válaszüzenet sablonokban ezentúl használható a $nev változó. Ha pl. a sablonban “Tisztelt $nev!” szerepel, akkor a rendeléshez kapcsolódó üzenetben ez be fog helyettesítődni a megrendelő nevére, azaz pl. “Tisztelt Kovács János!”-ra.

 

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.