Új fejlesztések: SimplePay, Számlázz.hu és egyebek

A nyári szezonban sem álltunk le új fejlesztéseinkkel. Vegyük sorra, milyen változások, újdonságok történtek júniusban!

Közösségi oldalak

  1. A postaköltség szót az egész rendszerben a logikusabb “szállítási költség” kifejezésre cseréltük.
  2. Ha rendelésnél a vásárló kupon kód kedvezményt vett igénybe, a rendelés adatainál látszik, hogy melyik kupon kódot használta fel a vevő.
  3. Előfordulhat olyan eset, hogy egy-egy modulnak nem akartok fejlécet, címet adni. A modulok beállításainál így elrejthetővé tettük a címeket. Különösen jól mutat a rejtett fejléc az online chat, a díjak és a vásárlói értékelések moduloknál.
  4. A webáruház / általános beállítások / integráció fül alatt megadhatjátok a webshopotokhoz kapcsolódó LinkedIn, Youtube és Twitter oldalak elérhetőségét (ha vannak ilyenek). A megadott linkek csinos ikonok formájában a webáruház láblécében fognak megjelenni.
  5. A lábléc a többi design elemhez hasonló módon átszínezhetővé vált. Megadhattok külön háttér és betűszínt is neki.

Feliratozható termékek

Feliratozható termékek

Bizonyos termékeknél szükséges, hogy a felhasználó be tudjon írni egy olyan szöveget, amit a terméken meg kíván jeleníteni. Ilyenek lehetnek pl. a feliratozható, egyedi bögrék, ékszerek, pólók. A termék tulajdonságok beállításainál ezentúl erre is van lehetőségünk. Ha beállítjuk egy-egy termékhez a “felirat” mezőt, a vevőnek kosárba rakás előtt be kell gépelni, hogy milyen szöveget kér a megrendelt termékre.

Simplepay beépítése webáruházba

SimplePay

Az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb online bankkártyás fizetési lehetőség a SimplePay rendszere. A SimplePay mögött az OTP csoport áll. Használatával nemcsak biztonságos és gyors, de nagyon egyszerű és kényelmes is a fizetés.

A SimplePay és a Superwebáruház mostantól összeköthető, így a nálunk üzemeltetett webshopokban is választható ez a fizetési mód.

Az összekötés folyamatáról részletes leírás található oldalunk tudástárában.

Számlázz.hu bekötése

Számlázz.hu

Az ország méltán egyik legnépszerűbb számlázó programja a számlázz.hu. Új fejlesztésünk használatával villámgyorsan, néhány kattintással generálható webáruházunk admin felületén keresztül számla. Az így elkészült számlák lehetnek hagyományos papír alapúak vagy elektronikus számlák is. Ha úgy döntünk, a számla elkészültének pillanatában a vevőnek emailben elküldi a rendszer a számlát. Rengeteg időt takaríthatunk meg magunknak ezzel a megoldással.

Bővebb leírás a számlázz.hu és a superwebaruhaz.hu összekötéséről itt található.

 

 

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.